Yanac kérdőív

Hosszú idő, sok munka áll mögöttünk.

A szerkesztők sokat dolgoztak azon, hogy a Yanac céljainak megfelelően mindig naprakész, releváns tartalom jelenjen meg az oldalon, magyar nyelven, illetve a mesterséges intelligencia meg azon dolgozott, hogy a többi releváns hír is megjelenjen az oldalon.

Nyilván nem tudunk, és nem is célunk versenyezni a nagy online oldalakkal, még ahhoz is kevés erőforrásunk van, hogy a magyar nyelvű oldalakhoz mérhessük magunkat, de egy dologban mi adjuk a legtöbbet a hazai szakmai közösségnek: pontos, megbízható és naprakész tartalom, ami alapján az, akit egy-egy cikk bővebben érdekel, az tovább tud keresni a témában – ezért is volt mindig is fontos számunkra, hogy minden esetben megjelenítsük a forrásainkat. Nem célunk a babérok gyűjtése, arra törekszünk, hogy azokat segítsük, akiknek egyszerűen nem jut ideje arra, hogy a világ összes IT vonatkozású hírét elolvassák. Mert valahol mélyen magunk is ilyenek vagyunk.

A hosszú kimerítő munka, ami mögöttünk áll azonban nem várt hatásokkal is járt: elfáradtunk, befásultunk. Új lendületre lenne szükségünk, és ehhez minden egyes olvasótól szükségünk lenne egy kis lökésre. Mert sok kis apró unszolás is tud sok energiát adni. Ezért arra kérünk, kedves olvasó, hogy szánj rá három percet, hogy kitöltöd az alábbi kérdőívet, ami reményeink szerint segíteni fog nekünk abban, hogy olyan tartalmakat hozzunk a jövőben, amit az olvasók többsége kívánatosnak tart. Előre is köszönjük!

This form is disabled.